Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) / Zulfikar.
Producer: 2013Description: xvii, 238 pages : photographs, illustrations ; 30 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
| Item type | Current library | Home library | Call number | Materials specified | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| TERHAD | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG PILIH SIMPAN TESIS-P. TUN SERI LANANG *ARAS 5 | TP965.Z838 2013 tesis (00008051754) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 00002107642 |
Cd yang disertakan adalah duplikasi kepada tesis bercetak dan tidak boleh dirujuk/dipinjam.
Tesis (Ph. D.) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2013.
Rujukan : p. [202]-223.
There are no comments on this title.
