000 01209nam a2200301 a 4500
005 20250914145508.0
008 060724s2006 my a m 000 may b
020 _cHadiah
039 9 _a200609071322
_bnor
_c200609041708
_dmariati
_c200609041704
_dmariati
_y07-24-2006
_zdiyana
060 _aQW85
_b.S111k 2006 9HUKM
090 _aQW85.S111k 2006 tesis 9HUKM
100 0 _aSazidah Mohd. Karli
245 1 0 _aKajian prevalens kontaminasi mikrobiologi dalam makanan sedia untuk dimakan dan faktor-faktor yang mempengaruhinya di Selangor /
_cSazidah Mohd Karli
260 _aKuala Lumpur :
_bFakulti Perubatan, Universiti Kebangsaan Malaysia,
_c2006
300 _axiii, 111 p. :
_bill. ;
_c30 cm.
502 _aTesis ( Sarjana Kesihatan Masyarakat) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006
650 2 _aFood microbiology
650 2 _aFood Microbiology
_zMalaysia
650 2 _aSelangor (Malaysia)
651 4 _aINDAMET
907 _a.b13773896
_b2021-11-18
_c2019-11-12
942 _c01
_n0
_kQW85.S111k 2006 tesis 9HUKM
914 _avtls003332023
990 _adiyana
991 _aJabatan Kesihatan Masyarakat, HUKM
998 _ad
_a(2)h
_b2006-11-07
_cm
_dx
_fmay
_gmy
_y0
_z.b13773896
999 _c375566
_d375566