000 01278nam a2200301 a 4500
008 031223s2002 my a m 000 0 may
039 9 _a200405201023
_bbakar
_c200405111444
_ddiana
_c200403301542
_dnorehan
_y12-23-2003
_znorehan
090 _aTP640.H445 2002 tesis
100 0 _aHelmi Wasoh @ Mohamad Isa
245 1 0 _aPengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
_cHelmi bin Wasoh @ Mohamad Isa
260 _aBangi :
_bFakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
_c2002
300 _axix, 202 p. :
_bill. ;
_c30 cm.
502 _aTesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002
504 _aRujukan : p. 148-159
610 2 0 _aUniversiti Kebangsaan Malaysia
_xDissertations
_962865
650 0 _aChocolate
650 0 _aCocoa butter
650 0 _aChocolate processing
650 0 _aChocolate factories
650 0 _aDissertations, Academic
_zMalaysia
_962866
907 _a.b13307629
_b2020-09-28
_c2019-11-12
942 _c3
_n0
_kTP640.H445 2002 tesis
914 _avtls000345556
990 _anmk
990 _aSbs/ndr
991 _aKoleksi Arkib
998 _at
_b2003-10-12
_cm
_dx
_fmay
_gmy
_y0
_z.b13307629
999 _c330201
_d330201