000 01129nam a2200301 a 4500
005 20250930114452.0
008 030124s2001 my t 000 0 may
039 9 _a201101271226
_bsyam
_c201101271139
_dsyam
_c201101271138
_dsyam
_c200301241124
_dnorehan
_y01-24-2003
_znorehan
040 _aUKM
090 _aTP248.65.F66A445 2001
090 _aTP248.65.F66
_bA445
100 0 _aAminah Abdullah
_934463
245 1 _aPengeringan dan potensi penggunaan tepung surimi dalam sistem makanan /
_cAminah Abdullah [dan] Abdul Salam Babji
260 _aBangi :
_bFakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia ,
_c2001
300 _a17 p. ;
_c30 cm.
500 _aLaporan akhir; projek B/5/98
502 _aLaporan Penyelidikan - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2001
650 0 _aFood technology
700 0 _aAbdul Salam Haji Babji,
_d1948-
_953268
907 _a.b13164247
_b2021-05-28
_c2019-11-12
942 _c6
_n0
_kTP248.65.F66A445 2001
914 _avtls000329937
990 _anmk
990 _asyam
991 _aKoleksi Arkib
998 _at
_b2003-11-01
_cm
_da
_fmay
_gmy
_y0
_z.b13164247
999 _c316029
_d316029