Globalisasi pembangunan industri dan peranan pemerintah di Malaysia - Anuwar Ali, Datuk, 1946- (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1995)
'Dipersembahkan sebagai syarahan perdana jawatan profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, 18 November, 1995 di Dewan Anuwar, UKM'
Keywords: Industrialization -- Malaysia; Industrial policy -- Malaysia; Technology and state -- Malaysia; Malaysia -- Economic policy