Geologi kejuruteraan perspektif rantau Tropika lembab - Ibrahim Komoo, Dato', 1952- (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1995)
'Dipersembahkan sebagai syarahan perdana jawatan profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, 16 Disember, 1995 di Bilik Jumaah, UKM'
Copy available in DVD format
Keywords: Engineering geology -- Tropics; Engineering geology -- Tropical conditions