Asas hidroponik - Riza Atiq Abdullah O.K. Rahmat; Abdullah Al-Marawi (Bandar Seri Putra, Selangor Masjid Bandar Seri Putra, 2025)
Buku panduan asas hidroponik yang menerangkan konsep, teknik dan amalan penanaman hidroponik untuk pemula dan pertanian bandar.
Includes bibliographical references and index/Rujukan : mukasurat
Buku hadiah dari PROF. EMERITUS DATO' DR. RIZA ATIQ ABDULLAH BIN O.K. RAHMAT.
Keywords: Hidroponik