Pengajaran bahasa Melayu : didik hibur dan seni bahasa - Mazlan Ismail (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2016)
On study and teaching of Malay language.
Mengandungi bibliografi (mukasurat 145) dan indeks.
In Malay.
Keywords: Malay language -- Study and teaching; Malay language -- Usage