Standard perilaku pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia. - Malaysia. Jabatan Kastam Diraja (Putrajaya : Jabatan Kastam Diraja Malaysia)
Program Transformasi Kerajaan NKRA Rasuah.
Keywords: Employee assistance programs; Organizational behaviour -- Standards; Government etiquette -- Malaysia -- Standards