Naluri : (hadirlah kekasih) - Nora; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1996)
Terdapat dua buah lagu berirama pop balada yang terdapat dalam album pengenalan ini.
CD 1 : Naluri (Hadirlah Kekasih) -- Kembali Sendiri.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music