Kasih selamanya - Versi; LY; Incitec Enterprise (Kuala Lumpur : Incitec Enterprise, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Ini Cintaku Yang Pertama / (5:09) -- Rinduku Mengundang Cintamu / (5:53) -- Urusanku / (2:45) -- Ku Tercipta Untukmu / (4:45) -- Sandera / (3:46) -- Buktikan Cintamu Padaku / (4:38) -- Darmawisata (Perjalanan Singkat) / (4:24) -- Tanpamu Siapa Aku / (5:44) -- Boo Layan / (3:18) -- Kasih Selamanya / (4:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Jess (guitar), Ayub (bass), Awang (vokal), Zul (drum).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay