Bolehlah! Boleh! - Mas Idayu; Ruslan Mamat; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1999)
Terdapat sebuah lagu berirama dangdut yang terdapat dalam CD ini.
Bolehlah! Boleh! (4:26).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia