Silat legenda. - KRU; Sheila Majid; Indigo; Zainal Abidin; KRU Records; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : KRU Records, 1998)
Mengandungi lagu-lagu tema dari filem animasi Silat Lagenda.
Fobia / KRU (3:20) -- Setia Bersama / Sheila Majid & KRU (4:57) -- Istimewa / Indigo (3:33) -- Ceritera / Zainal Abidin (3:33)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Film soundtracks