Jamal Abdillah - Jamal Abdillah; WARNER Music (Malaysia) (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1997)
Terdapat dua buah lagu berirama balada didalam album ini.
Penawar Kasih / (5:37) -- Suratan Kasih / (5:36)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from CD.
Keywords: Popular music; Songs, Malay