Gerak 2011 - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2011)
Mengandungi 15 koleksi persembahan tarian tradisional di Malaysia seperti Mek Mulung, zapin, inang, balai, kuda kepang dan pelbagai jenis tarian lagi.
DVD format
Keywords: Folk dancing -- Malaysia; Folk dancing