Festival tari Malaysia 2009 - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2009)
Festival tari merupakan medium bagi memantapkann lagi kumpulan dan penggiat seni tarinMalaysia disamping menjadikan bidang kesenian sebagai satu pengisian kepada industri kreatif negara. Penganjuran kali ke 14 ini menyaksikan 6 kumpulan terbaik dari seluruh negara telah mewarnai kemeriahan Festival Tari Malaysia 2009.
DVD format
Keywords: Folk dancing -- Malaysia; Folk dancing