Bangsawan 5 bersaudara - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2010)
Pementasan Bangsawan ini adalah hasil karya Leeny Irwan, arahan Zulkarnain Ramly. Serta dibintangi oleh anak-anak cemerlang didikan Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara. Bangsawan ini merupakan pementasan bangsawan kanak-kanak PERTAMA di MALAYSIA.
DVD format.
Keywords: Theater; Malay drama