Lagu negaraku dan lagu rasmi negeri-negeri - Malaysia. Jabatan Penerangan ([Kuala Lumpur] : Bahagian Penerbitan Dasar Negara, Jabatan Penerangan Malaysia)
Mengandungi koleksi lagu Negaraku dan lagu rasmi negeri-negeri di Malaysia
Title from container
Keywords: National songs -- Malaysia; Patriotic music -- Malaysia