Bintang Asli Remaja 2008 - Malaysia. Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2008)
Mengandungi 28 koleksi lagu-lagu irama klasik yang dinyanyikan oleh peserta Pertandingan Bintang Asli Remaja 2008
Bercerai kasih - Sireh pinang -- Bentan telani -- Joget hujung sireh -- Sayang MUsalmah -- Zapin Seri Pekan -- Bunga tanjung -- Joget si mandi-manda -- Dunia sekarang -- Hancur hati -- Anak raja turun beradu -- Zapin makan hati -- Inang si anak dagang & Kaparinyo (Selingan) -- Timang Banjar -- Joget sayang oh sayang -- Sri Andalas -- Taman Gemala Sari -- Yatim Piatu -- Gambur Nahar -- Kuala Deli -- Tari tualang tiga -- Batu belah -- Joget penghibur -- Mega mendung -- Zapin budaya -- Mak inang Melayu (selingan) -- Timang-timang (selingan) -- Dalam hati tertanya-tanya (selingan)
Title from container
Keywords: Folk music, Malay; Folk music -- Malaysia