Bintang irama Malaysia 2008 - Malaysia. Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan & Kesenian Malaysia, 2008)
Mengandungi 15 koleksi lagu-lagu irama klasik yang dinyanyikan oleh peserta Pertandingan Bintang Irama Malaysia 2008
Penglipurlara -- Zapin hanuman -- Ratib orang laut -- Joget si kadok junjung -- Canggai -- Lampa-lampa pisang (selingan) -- Melu habong ika' (selingan) -- Maharaja -- Kias fansuri -- Nazam asmara -- Manira -- entah jadi entahkan tidak (selingan) -- Firasat -- Laksamana raja di laut -- Medley desa tercinta, bahaduri dan samrah mentari (selingan)
Title from container
Keywords: Folk music, Malay; Folk music -- Malaysia