Federated Malay States misecellaneous (manual of statistics) 1927-1930 (London : Public Record Office, 1971)
Manual of Statistics mengandungi jadual cukai; yuran; tarif; jarak jauh melalui jalan;'manual of statistics'; kunci kira-kira; harta dan liability; belanjawan; kastam; cuaca; enakmen-enakmen; dll.