Federated Malay States misecellaneous (manual of statistics) 1923-1926 (London : Public Record Office, 1971)
Manual of Statistics mengandungi perkara-perkara seperti cukai; lesen-lesen; yuran; enakmen-enakmen; bekalan air; pendidikan; hospital; Jabatan Kesihatan; statistic;'export duty'; dll.