Kedah/Perlis sessional papers 1936-40 (London : Public Record Office, 1971)
'Sessional papers' mengandungi pelbagai laporan dan laporan tahunan seperti laporan Jabatan Perubatan Negeri Kedah dan Perlis; laporan tahunan hal-hal jenayah dan pentadbiran Pasukan Polis; laporan tahunan progres sosial dan ekonomi Kedah dan Perlis