Kedah/Perlis sessional papers 1923-30 (London : Public Record Office, 1971)
'Sessional papers' mengenai laporan tahunan penasihat British kepada kerajaan Kedah dan Perlis; laporan tahunan Jabatan Perubatan dan Kesihatan Negeri Kedah dan Perlis