Kedah/Perlis sessional papers 1905-23 (London : Public Record Office, 1971)
'Sessional papers' mengandungi laporan tahunan pentadbiran Negeri Kedah; laporan tahunan penasihat Kerjaan Negeri Kedah dan Perlis