Kedah/Perlis sessional papers 1931-35 (London: Public Record Office, 1971)
'Sessional papers' mengandungi laporan-laporan perubatan; laporan tahunan tentang progres sosial dan ekonomi negeri Kedah; laporan Jabatan Perubatan dan Kesihatan negeri Kedah dan Perlis