Labuan register of out letters 1871 (London : Public Record Office, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti sukarelawan dan polis di Labuan; pencen; pertukaran tempat kerja; memorandum; lawatan-lawatan; tuntutan ke atas arang batu; eksport arang batu dari Labuan; pakaian polis, dll.