Puteri Gunung Ledang The musical (season 2) (Kuala Lumpur : [s.n.], 2006)
Rakaman teater muzikal Puteri Gunung Ledang yang dipersembahkan di Istana Budaya, Kuala Lumpur.
Bahan salinan.
Title from title screen.
Pelakon: Tiara Jacquelina, Stephen Rahman, Adlin Aman Ramli.
DVD format.
Keywords: Malay drama; Musical theater; Theater