Federated Malay States original correspondence 1949-1951 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti'Association of British Malaya'; hal-hal berkaitan perlembagaan; politik, memorandum; hal-hal berkaitan aloteri; getah; enakmen-enakmen; dll.