Federated Malay States original correspondence 1950-1951 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai memorandum; penanaman semula getah; perkembangan politik; kedudukan orang Melayu dalam industri dan perdagangan; keratan-keratan akhbar berkaitan duti getah; cukai eksport getah, dll.