Federated Malay States original correspondence 1950-1952 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai organisasi; komunis;'Imperial Department'; hal-hal perkhidmatan awam; Dewan Perundangan; keratan akhbar berkenaan cukai, getah, dll.