Federated Malay States original correspondence 1950-1951 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai perundangan dan perintah-perintah, memorandum; penggunaan kapalterbang; hal-hal ekonomi; sukarelawan Rhodesia di Malaya; pembunuhan Sir Henry Gurney, dll.