Airmata ibu - Suria Records (Malaysia Suria Records, 2001)
Bertemakan penderitaan seorang ibu yang bernama Aisyah yang mengalami musibah berlarutan. Ibu tersebut juga berusaha mencari pekerjaan di sebuah resort untuk membesarkan tiga anaknya yang masih kecil. Antara masalah yang dialami oleh Aisyah ialah dirinya menderita penyakit barah dan kematian suami bernama Kamal
Title from container
Pelakon: Wan Nor Azlin, Jalaludin Hassan, Khatijah Tan, Zaidi Omar, Esma Daniel, Shaharudin Thamby, Danny X-factor
Keywords: Mothers in motion pictures; Family in motion pictures