Federated Malay States original correspondence 1948-1949 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti'Australian Goodwill and Relief Mission'; hal-hal berkaitan pelbagai jabatan; buruh-buruh India di alaya; ekstrak debat parlimen komenwel; dll.