Memecahkan ruyung 2 : pemerkasaan ekonomi bumiputera dalam industri sawit - Ahmad Kushairi Din; Mohammad Nor Abd. Rahman; Mohd. Hazry Syed Hamid, Syed; Lembaga Minyak Sawit Malaysia; Malaysian Palm Oil Board ([Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia] : Lembaga Minyak Sawit Malaysia, 2018)
Economic aspects of oil palm industry in Malaysia.
In Malay.
Keywords: Palm oil industry -- Economic aspects -- Malaysia; Lembaga Minyak Sawit Malaysia