Pengajian di Masjid al-Umm: cadangan - Shafie Abu Bakar (Bandar Baru Bangi,Selangor : Sekretariat Bangi Bandar Ilmu, 2015)
Buku ini disediakan bagi panduan pengajaran di Masjid al-Umm. Kandungannya mengandungi bidang-bidang keilmuan yang biasa diajar di masjid-masjid dan surau-surau dengan sedikit tambahan keilmuan yang difikirkan sesuai diajar seperti ekonomi Islam dan bahasa-bahasa. Buku ini secara khusus adalah panduan bagi kegunaan di Masjid al-Umm, Bandar Baru Bangi yang mula diimarah pada awal tahun 1437/2016.
Koleksi Sumbangan : Dr. Shafie Abu Bakar.
Keywords: Islamic religious education -- Selangor -- Bangi; Mosques -- Organization and administration