Universiti Kebangsaan Malaysia - Data DTM - Malaysia. Jabatan Ukur dan Pemetaan (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia, 2022)
Mengandungi Digital Terrain Model (DTM) Kota Bharu dan Digital Terrain Model dataran banjir Kota Bharu.
Keywords: Malaysia -- Maps; Digitized maps; Electronic maps