Data topografi digital untuk Universiti Kebangsaan Malaysia - Malaysia. Jabatan Ukur dan Pemetaan (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia, 2022)
Mengandungi Peta Topografi Kerdau
Keywords: Electronic maps; Digitized maps; Topographic maps