Daulat dijunjung kasih disanjung - Malaysia. Jabatan Penerangan (Putrajaya, Malaysia : Ketua Pengarah, Jabatan Penerangan Malaysia, 2011)
Biography of Mizan Zainal Abidin, the 17th and current Sultan of Terengganu, Malaysia.
Koleksi Sumbangan : Abdul Ghafar Ibrahim (AGI)
Includes bibliographical references (page 317) and index.
In Malay.