Agus Salim, dia penggerak sastera yang setia : biografi tokoh Hadiah Penghargaan Penggerak Sastera Negeri, 2005 - Mahayana Mohd. Yassin, 1948- (Seremban, Negeri Sembilan : Persatuan Penulis Negeri Sembilan, 2007)
Biography of Agus Salim, Malaysian writer.
Muzikal KL -- Muzikal Pi Mai Pi Mai Tang Tu -- Semimuzikal RAM.
In Malay.
Diterbitkan sempena Majlis Anugerah Ilmuan dan Sastera Negeri Sembilan, 2007 dan sambutan ulang tahun kemerdekaan ke-50.
Includes bibliographical references (p. xxxii).
Koleksi Sumbangan : Abdul Ghafar Ibrahim (AGI)