Ubat-ubatan tradisional Melayu, doa-doa penawar penyakit, rahsia kebaikan surah Al-Fatihah - Azahari Ibrahim (Kota Bharu, Kelantan : Percetakan Jurnamin)
Traditional medicine and Islamic theraphy in Malaysia.
In Malay.
Keywords: Traditional medicine -- Malaysia; Medicine -- Religious aspects -- Islam; Medicine in the Qur'an.