153 hari-- bersama Anwar Ibrahim : pengalaman seorang banduan yang tinggal bersama Anwar di Penjara Sungai Buloh : semasa Anwar di dalam tahanan reman - Isma ([Petaling Jaya? : Muttaqin, 1999)
Anwar Ibrahim's detention days in Sungai Buloh Prison, Malaysia; author's account.
Keywords: Anwar Ibrahim, -- 1947- -- Imprisonment; Penjara Sungai Buloh (Malaysia).; Political prisoners -- Malaysia -- Biography; Vice prime ministers -- Malaysia -- Biography