Listen to your heart - Nik Alia Hayati (Selangor : Mustread Sdn. Bhd., 2018)
Selalu kita dengar kata-kata,2Segalanya bermula dari hati.3Kenapa hati?Kerana hati mencerminkan siapa diri kita. Kerana hati akan menunjukkan mana yang betul dan salah.Kerana hati menciptakan perasaan tenang atau resah gelisah. Tinggal kita pilih, hati mana yang kita mahu, damai atau sebaliknya?Kerana hati adalah segalanya.
Keywords: Motivation (Psychology) -- Religious aspects -- Islam