Life is beautiful - Nasrullah Amran (Selangor : Mustread Sdn. Bhd., 2019)
Bacalah untuk menemukan kembali semangat yang hilang agar kita dapat menghargai hidup yang sekali ini seperti satu pemberian yang penuh makna kita tidak diciptakan dengan sia-sia tidak jua diciptakan untuk bergundah-gulana.Mungkin ada bahagian penting dalam kehidupan yang telah kita abaikan. Perkara yang patut dan mesti kita lakukan, sayangnya tidak pula kita lakukan. Mungkin kita sendiri yang terlalu banyak memikirkan masalah dan kekurangan sehingga tidak memikirkan kelebihan dan nikmat yang telah kita miliki.
Keywords: Happiness -- Religious aspects -- Islam