Koyak - Muhd Iqbal Samsudin (Selangor : Mustread Sdn. Bhd., 2018)
Buku ini berkenaan apa? Secara ringkasnya, buku ini isinya boleh disimpulkan kepada 5 nuansa menarik yang ditampilkan dalam buku ini. Kisah-kisah KOYAK dalam mencari jodoh + Puisi-puisi sebelum/semasa/selepas KOYAK + Motivasi menghadapi KOYAK + Menghargai masa muda gaya ulama' + Tip-tip menjemput keberkatan masa.
Bahan bacaan biblioterapi.
Keywords: Muslims -- Conduct of life; Sadness -- Religious aspects -- Islam; Love -- Religious aspects -- Islam