Manusia Perak - Zuraina Majid, Dato'; Malaysia. Jabatan Warisan Negara ([Kuala Lumpur : Jabatan Muzium & Antikuiti Malaysia])
Meninjau penemuan paling bermakna dalam dunia penyelidikan arkeologi negara iaitu penemuan rangka manusia pra sejarah yang dikenali sebagai Perak Man atau manusia Perak di Gua Gunung Runtuh, Lembah Lenggong.
Suara latar, Fazlin Mustapha ; penyunting, Kitfu Choong, Zafryn Zainal Abidin ; fotografi, Sanim Ahmad.
VCD format.
Title from container.
Keywords: Fossil hominids -- Malaysia -- Perak; Excavations (Archaeology) -- Malaysia -- Perak; Human remains (Archaeology) -- Malaysia -- Perak; Perak -- Antiquities; Runtuh Mountain Cave (Perak).