Dinamika budaya - Nadwah Sastera (Organization); Majlis Pusat Pertubuhan-pertubuhan Budaya Melayu Singapura (Singapura : Majlis Pusat Pertubuhan-pertubuhan Budaya Melayu Singapura, 1991)
Contemporary conditions of culture, literature, arts, etc. in Singapore; collection of articles.
In Malay.
Subtitle on cover: Gerak tindak menjejak 24 tahun Singapura merdeka.
Mengandungi rujukan.
Koleksi sumbangan Tun (Dr.) Ahmad Sarji Abdul Hamid.
Keywords: Singapore -- Intellectual life