Dinamika pengajian siswazah - Razaleigh Muhamat @ Kawangit; Fareeza Faziera Mohd Sajari (Bangi, Selangor : Pusat Siswazah, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2017)
Dinamika Pengajian Siswazah adalah satu hasil karya akademik yang membincangkan teori, amalan dan perlaksanaan Pengajian Siswazah dari berbagai sudut dan bidang terutama bidang sains sosial yang mempunyai hubungkait dari perspektif Islam. Penghasilan karya ini diadaptasi hasil dari kertas kerja yang dibentangkan di dalam Seminar Antarabangsa Pengajian Siswazah ( SAPS) UKM-UIN Sulthan Thaha Saifuddin, Jambi.
Includes bibliographical references and index.
Keywords: Islam -- 21st century; Islam -- Social aspects -- 21st century