Perubahan sosio budaya dalam masyarakat - Hanisa Hassan, 1974-; Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2014)
On history of social life and customs of Malays people in Malaysia.
Mengandungi daftar pustaka : mukasurat 53-54.
In Malay.
Keywords: Malays -- Social life and customs; Social change -- Malaysia; Malaysia -- Social life and customs; Malaysia -- History