Merah : original soundtrack. - Awie; Ziana Zain; BMG Music (Malaysia).; Skop Productions; Luncai Emas. (Kuala Lumpur : BMG Music, 1996)
Soundtrack daripada filem Merah.
CD 1 : Senja Nan Merah / Awie & Ziana Zain -- Ingin Masuk Syurga / Awie -- Semua Dah Tertulis / Awie.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Film soundtracks; Motion picture music